vrijdag 25 oktober 2019

Samen de herfst vieren...

Maandag kregen we post. Een puzzel die we moesten maken. We kregen ook een pompoen, die mochten we versieren voor op de herfsttafel in de serre. We besloten dat we blaadjes gingen zoeken om haar van te maken. En een gezicht snijden.
Na de middag gingen we turnen.



Dinsdag kregen we weer een brief. We moesten hem terug in elkaar puzzelen. Er werd gevraagd of we een herfstwandeling willen maken. En herfstmaterialen zouden mee brengen om de herfsttafel te versieren in de serre.
We maakten cadeautjes voor Boris zijn verjaardag, die gingen we woensdag vieren.
Na de middag keken we poppenkast met onze groep en bleven we nog samen spelen in dezelfde groep.



Woensdag vierden we samen met de mama van Boris, Boris zijn verjaardag.
Nadien gingen we zwemmen en bekeken we onze 3de brief van de herfst. We kregen een herfstverhaal over de wind. Daar genoten we van tijdens een lekker fruitje na het zwemmen.



Donderdag kwam de mama van Jua helpen met de notencake te maken en te bakken. We konden na de speeltijd al meteen proeven, hij smaakte. We kregen nog eens post van het herfstfeest.We kwamen te weten dat we vrijdag samen pompoensoep gingen eten. Daar keken we naar uit.
In de namiddag genoten we van wat rust. We luisterden naar een verhaaltje en hadden een fijn gesprek over de afgelopen dagen.

Vrijdag vierden we samen de herfst. We aten met de hele school verse pompoensoep.
Na de middag genoten we nog van de rust tijdens het spelen. Op het einde van de dag konden we nog genieten van het concert van de Bijtjes.

Geniet van een rustgevende vakantie.

Foto's_Krokodilletjes_week8




Geen opmerkingen:

Een reactie posten