vrijdag 28 juni 2019

Afscheid nemen...

Maandagochtend hadden we een leuke babbel over ons warm maar leuk weekend: gaan zwemmen, gaan vissen,...
We vonden in onze brievenbus een tip voor het gouden ticket te zoeken, voor het zomerfeest. De tip vandaag was gras. We vonden hem niet.
Brent zocht zijn vis op in ons boek. Hij was gaan vissen met papa en had 3 vissen gevangen. Hij zocht op welke het waren.
Robbe S. had een meter bij en wou alle dingen in de klas meten.
Onze gang werd omgetoverd tot een speels voetenbad. Dat vonden we leuk. Door de warme temperaturen liepen er heel wat kinderen in hun onderbroek en naakt rond in de klas. Om privacyredenen zijn er deze week minder foto's.
Op het einde van de dag kwam Robbe S. nog op het idee om alle kinderen te meten. Dat gingen we dan dinsdag doen.


Dinsdagochtend kregen we een tweede tip voor ons gouden ticket. Deze keer was het steentjes, houtsnippers en hoge ramen. We vonden hem nog steeds niet.
Na de speeltijd ging Robbe S. iedereen meten met zijn meter op de klasmeter.
Na de middag genoten we van de laatste poppenkast bij die leerkracht. Volgend schooljaar schuiven de groepen door naar de andere poppenkastleerkracht.
En ook vandaag naakt in het voetenbad en genieten maar van de verfrissing.


Woensdagochtend kregen we nog een laatste tip: een puzzel met de foto van een boom op, in onze kleutertuin. Nu vonden we het ticket wel: heel enthousiast waren we!!!! We keken er naar uit.
Na de speeltijd gingen Robbe S., Aline en Brent naar hun nieuwe klas kijken. De anderen gingen met mij naar de winkel om ijsjes te kopen, voor vrijdag.


Donderdagochtend, na het turnen, speelden we nog even in de klas.
Na de speeltijd vierden we met heel de school het zomerfeest: we zagen een vuurshow en aten een wafel.
Na de middag namen we afscheid van Mieke en Benny voor hun pensioen. We kregen een lekker ijsje.
Daarna namen we afscheid van de zesdes met de hele school.


Vrijdag, onze laatste dag samen, namen we afscheid van Robbe S., Aline en Brent. Zij kregen een afscheidscadeau. Ze waren heel blij!
Fleur had voor iedereen een koekje bij! Dank u Fleur.
Wij trakteerden de oudsten op een ijsje met verse aardbeien en discobolletjes. Het smaakte heerlijk!! Alle buikjes voor een laatste keer vol.
We gingen nog turnen met Ilse.

Ik wens jullie allemaal een zonnige en leuke zomervakantie. Eind augustus zijn jullie welkom om nog de klas te helpen poetsen :) Jullie horen tegen dan nog iets van mij.

Zoals hierboven vermeld: minder foto's deze week door privacy.
Krokodilletjes_week37

Geen opmerkingen:

Een reactie posten